Szolgáltatások

Weboldal

Üzleti céljaid alapján megtervezem teljeskörű online megjelenésed és lefejlesztem weboldalad. Mobilbarát-reszponzív és egyedi megjelenést biztosítok,így azonnal kitűnsz a tömegből!

érdekel

Webáruház

Növeld bevételed hatékony minden funkcióval ellátott profi webáruházzal! Minden egyben, ami az online értékesítéshez szükséges.Ezzel a megoldással vásárlóid folyamatosan visszatérnek hozzád!

érdekel

Logó és arculat

Minden vállalkozásnak szüksége van egy jól azonosítható egyedi arculatra. Célom az, hogy megjelenésed vonzza a látogatóid tekintetét.Ez biztosítja, hogy termékeidet és szolgáltatásaidat azonnal megszeretnék majd vásárolni!

érdekel

Online marketing

Megkeressük vállalkozásod legjobban teljesítő online marketing csatornáját.Social media kampányokat tervezek és indítok (Facebook, Instagram, TikTok),így még több megrendelőt érhetsz el. A konkurenciád elemzésével és erősségeid meghatározásával sikeres leszel!

érdekel

Keresőoptimalizálás-SEO

Célom, hogy weboldalad a Google találati listáján a lehető legjobb helyre kerüljön.
Kis befektetéssel hosszávon haszonra teszel szert!
Vevőid hosszútávon,könnyen rád találnak: felhívnak, ajánlatot kérnek vagy rendelnek a webáruházadból.

érdekel

Karbantartás és tanácsadás

A weboldal átadását követően sem hagylak magadra.Ha problémád van vagy frissítened kell weboldaladat, nyugodtan bízd rám a karbantartási feladataidat. Kéredésed lenne a weboldaladdal kapcsolatosan, szívesen támogatlak igény esetén

érdekel